Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2016 01:07 - САЩ, ФРАНЦИЯ, ГЕРМАНИЯ И ОТВЪД-ОКЕАНСКИТЕ ПРОЕКТО-ПЛЕННИЦИ - ЗА РУСКИТЕ СТРОИТЕЛНИ ПЛОЩАДКИ.КИТАЙСКИ ЧЕРЕН ХУМОР
Автор: avekuku Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1142 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 06.09.2016 02:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Прекратяване на санкциите срещу Русия. Президентът на Франция - Франсоа Оланд, каза че съжалява за въвеждането им – сякаш е забравил, че самият той бе сред инициаторите за налагането им.      
  В реч пред посланици на ежегодната конференция на Министерството на външните работи френският президент ясно даде да се разбере, осъзнава щетите от антируските санкции. Франсоа Оланд посочи, че съжалява за влошаването на отношенията с Русия; по думите му украинската криза е оказала влияние върху връзките между РФ и европейските страни и днес отмяната на наказателните мерки е в интерес на целия Европейски съюз.

„Според мене ситуацията заслужава съжаление доколкото тя нанася вреди на всички страни и в частност на съвместните икономически проекти заради санкциите. Затова всички ние сме заинтересовани възможно най-бързо да се намери изход от това положение“, заяви Оланд.

image  
  Президентът отбеляза, че връзките между Франция и Русия винаги са били тесни и надеждни – и изрази надежда, че високото ниво на отношенията ще бъде възстановено.

---

image

  Победата на руската войска, начело с цар Петър Велики (1682–1721), в Полтавската битка, срещу шведската войска, начело с крал Карл ХІІ (1697–1718). Утрото на 27 юни (8 юли) 1709 г., според картина с маслени бои на Пиер-Денис Мартен от 1726 г.

Нека да се доверим на историята – след всеки източен фронт Русия, а и целокупното славянство изобщо излизат по-могъщи и по-обединени. Точно такава Русия излиза след края на Северната война (1700–1721 г.) и главно след решителното сражение в нея – Полтавската битка. Тоя „източен фронт” отварят цяла поредица от западни и северни държави, но още преди края на първата четвърт на ХVІІІ в. на картата на Европа се появява нова могъща империя – Руската.
--

   Обама и его генералы спорят в Пентагоне. Не могут договориться, когда напасть на Россию.
           Наконец они решают спросить французов:

  -- «Когда лучше всего напасть на Россию?»
  Французы отвечают: -- Мы не знаем, но точно не зимой. Дело плохо кончится».
               Тогда решили спросить у немцев:
 -- «Когда лучше всего напасть на Россию?» 
  Немцы ответили: «Мы не знаем, но точно не летом. Мы уже пробовали…»

image

Преминаването през Москва на 57 хиляди немски генерали, офицери и войници, пленени при провеждането на освободителната операция „Багратион” ......
                     Что делать?
  Кто-то предложил спросить у Китая, ведь он прогрессивный и всегда предлагает новые идеи.
  Спросили у китайцев, когда же лучше всего напасть на Россию? Китайцы отвечают:
 -- «Прямо сейчас! Россия начала строить „Силу Сибири“, „Турецкий поток“, космодром „Восточный“, мост в Крым.
  В ближайшее время русские хотят модернизировать Байкало-Амурскую магистраль, возводят новые спортивные комплексы для чемпионата мира по футболу и атлетике, планируют добычу в Арктике…
   В общем, сейчас им очень нужно побольше пленных!»...


-




Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: avekuku
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 144543
Постинги: 73
Коментари: 125
Гласове: 295
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031