Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2019 23:43 - СЪЛЗОТВОРНИЯТ ГАЗ НА СТРАХЛИВИЯ „ГЪЗ” ОТ УПРАВЛЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ..!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2598 Коментари: 7 Гласове:
4



СЪЛЗОТВОРНИЯТ ГАЗ НА СТРАХЛИВИЯ „ГЪЗ” ОТ УПРАВЛЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ..!

  Дните на Борисов са преброени- а може би и часовете!„Пускането” на нервите на полицаите днес е предвестие за Края..! Краят на Борисов не е и край на Диктатурата му, защото той не е единствената й предпоставка или нейния най-главен актьор. В „играта на Борисовците” участва цялото Статукво, всичките му партии, организации,кръгове и Групировките им, които вече имат избран негов приемник и замяна.Може да се управляват процесите и без Борисов(Яшар),но по- „Борисовски”. Има ли, на света- „будали”- все ще им се намери- новия „Буда”.

  Днес, 16.03.2019 г. беше „Бунтът на отчаяните”. Никакви „чужденци” и никакви свръх-сили или супер- групи нямаше.Там бяха само отчаяните,крайно-загубилите от Прехода и те инстинктивно са се скупчили около естествената алтернатива- Президенстката сграда. И оттам, никой днес не им отвори или да ги утеши.

Аз лично не можах да бъда там,защото получих поредната криза- заради 43-ия ден на Гладната ми стачка срещу ГЕРБ и безобразията им в София, но бях по интернет с тези хора, познавам ги повечето от предишните ни протести и бях нравствено с тях! От февруари 2013 г.съм с тях, поне с повечето от тях. Тогава слязох от десния си „Олимп”, опълчих се на либералната си същност и отидох при социалните протести, при мъката и отчаянието, на точно тези протестиращи. После, като Сидхарта, се преродих, за да им дам подкрепа с малко надежда, а може би и с новата ми  идеология за успеха - за учредяване на новата, Трета Република на Третата Българска държава.

Не вярвам в абсолюта на пряката демокрация или във властта на референдумите, но съм воден от желанието за връщането на Властта към суверена и затова съм готов на всякакви или големи  компромиси. Това е причината, от 6 години да съм по улиците и из протестите, от най-различен тип и различни каузи.Те ми действат като подсилване на„преражднето”,мога да действам  като „пазител”на традициите, като рефлекс на посвещението си или в името на Завета - „предай-нататък”, към бъдещите поколения. Все едно е, кое от тези неща ще следваме, те ни водят към едно и също, до пълната смяна на Статуквото и на неговите фигуранти, създадени преди 30- 40 години, от края на пенсиониращия се Комунизъм.

   Цялата инфраструктура на Статуквото е вече занемарена и плесенясала, както е и самият им  апотеоз - управлението на „Бойко Борисов-3”. Клатушка се, но не потъва, защото няма реално и кой да го свали. Олигархията е доволна от своя порцион, политическите сили са задушени и подменени от тихи послушници, а народа е притиснат до стената и не иска да помръдне от комфорта на робското си заспиване. Управлението на Бойко е удобно за всички,той е послушен и не създава проблеми, простоват и непринуден към партньорите в НАТО или ЕС, а когато си отвори устата- става дори забавен и много смешен. Но Смешникът на Европа, уви, загуби нерви и„пусна”сълзотворен и лютив газ на протестиращите нещастници днес, които с нищо не го бяха предизвикали. От това пострадаха,повече неговите собствени полицаи,които се запревиваха по земята, „ударени” от собственото си, отгонително средство. Демонстрантите бяха разпръснати, но с това протестите няма да спрат,а напротив- ще се задълбочат.Защото преди разпръскването си,„отчаяните”днес, проклеха Статуквото и се заканиха, за„нападение над парламента” в сряда, по време на дебатите за второто четене на поправките в Изборния кодекс, чрез които ще бъдат бламирани последните надежди за промяна в управлението и положението на България,с мир.      А сълзотворният газ на полицията разнесе зловонието на страхливия „гъз”, който царува у нас!       
Николай Гацев-  „Движение на Народняци и Консерватори”(ДНК),       София, 16.03.2019 г.



Тагове:   1853,


Гласувай:
5


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Избори ще има чак през
17.03.2019 05:57
2021 година. Дотогава ще трябва да гладувате. Всъщност, през 2021 година ние пак ще изберем Борисов за премиер, така че на вашето гладуване краят не му се вижда...
цитирай
2. krumbelosvet - Ох, къв Борисов
17.03.2019 07:01
За стотен път да припомня.
ББ го тури на власт "Европейската" "Народна" Партия, ЕНП. Тя си го хареса, прие го в редиците си, после спря парите за Тройната коалиция "за корупция" (недоказана, разбира се) спечели изборите за своя човек, и го крепи вече 10 години.А енп отдавна е превзета от глобал-либерализма на САЩ. Така че който иска да протестира, да върви да протестира на Уолстрийт. Те там знаят да се справят.
цитирай
3. attila - НЕ МУ СЕ СМЕЙТЕ ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК, ТОЙ Е МИЛИЦИОНЕР И ТОЛКОВА МОЖЕ !
17.03.2019 12:47
НЕ МУ СЕ СМЕЙТЕ ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК, ТОЙ Е МИЛИЦИОНЕР И ТОЛКОВА МОЖЕ !

Милиционерската Проститутка е Държавна Проститутка, Лапа Пишки и Лиже Задници по Устав и на Заплата,Осигурена му от Данъците Плащани от Задунайското Работническо Склавянско Говедо.

Ставайки Милиционер ти Признаваш че си БОКЛУК, Произхождаш от Семейство на БОКЛУЦИ и ще Възпроизвеждаш БОКЛУЦИ Поне още ПЕТ Поколения Напред.

Не Случайно над 70% от Кадровия Състав на Задунайското МВР и Държавна Сигурност-ДАНС се Формира от Потомствени Милиционерски КУРВИ, Тоест Доказани КУРВИ Разсли в "Семейства" на КУРВИ, Възпроизвеждащи КУРВИ !

Няма по Голямо Падение за Един Родител от Това Детето му да Стане МИЛИЦИОНЕР или Недай си Боже Мъжка Проститутка (Доносник) от Задунайската Държавна Сигурност-ДАНС, Филиал на КГБ.

Храниш го,Обличаш го, Учиш го и то Накрая Вземе че се Изсере на Метеното и Стане МИЛИЦИОНЕР.

Това Означава че си Тотално Провален като Родител и не по Малък Боклук от Детето си, а ЛАЙНОТО Изсрано в Семейството ти не Може да се Измие Поне ПЕТ Поколения Напред.

Пазарджишкото Милиционерско Говедо е Доказано най-Тъпото Говедо Развъждано в Задунайския Кенеф Създаден Преди 141 Години от Руски Дегенерати за 32 Тона Злато.

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР.

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l
цитирай
4. morskipesni - Този оскотял народец, който не знае или не смее на глас да изрече кои са националните му черти
17.03.2019 13:04
.. а се блещи и диви срещу екраните от които го залива "демократична" платена от неговите унищожители помия. Това племе, което (случайно) попаднало в Европа не разбра какво е неговото ДОСТОЙНО място в нея.
цитирай
5. radostinalassa - Ние сме най - древните жители на Европа
17.03.2019 20:08
Прочети малко история, не ни излагай от мигрантска Германия. Мигрантите ще и изпият кръвта. Това е план на глобалистите. Аз гледам Евроком, там не лъжат, гледай го и ти.
цитирай
6. radostinalassa - Отдавна вече ББ не може да излъже никого
17.03.2019 20:29
Изпя си песента. Но фалшифицират изборите и затова печели.
цитирай
7. krumbelosvet - Смърдежът на morskipesni
18.03.2019 15:51
трябва да се трие. Белки му мине охотата да смърди.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759352
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031