Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2020 07:54 - На Тях
Автор: eli23 Категория: Технологии   
Прочетен: 692 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 09.02.2023 11:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     На Тях им трябват онези от стадото, онези висещи пред телевизорите си, онези купуващи все още жълтите вестници, щото то вече други няма. На тях им трябват онези, страхуващите се от всичките всявани чрез медиите страхове, онези дето не смеят да ползват умовете си за мислене. Онези, които се чувстват по-сигурни, когато някой друг мисли вместо тях, онези от стадото. Онези, които се страхуват да бъдат самостоятелни, да имат самостоятелно и независимо мислене. Онези, които са несигурни в независимостта си и сигурни вътре в стадото. Онези, които трябва да са като другите, за да са уверени в правдата си. Онези, които се страхуват от свободата си, щото не знаят как да я ползват. Онези, умеещи единствено да изпълняват чужди разпоредби. Те тогава са сигурни и спокойни, щото някой друг е доволен от тях и имат одобрението му.

    На Тях им е нужно това множество от индивиди. А те са множество. Огромно. Сила. Енергия, съставена от количество, не от качество.Щото тези с качеството, не се нуждаят от повелители. На Тях това им е известно и не си правят илюзии. Но за тези, съставляващи количеството са се постарали, и то много сериозно, да ги обгрижват и съответно ползват. Дават им това, което им дава сигурност и им вземат това, което те не подозират, че притежават. А и да подозират, не го ценят. Нямат против да им бъде взето.

    Библията не е за тези от множеството. Словото Божие не е за тях. Словото Божие е за избрани, затова е и било достъпно само за избрани, ограничавано от липсата на грамотност. Сега с повсеместната грамотност отново е само за избрани, защото, види се, грамотността не е достатъчна за да се отвори съзнанието на човека за Божието познание. Та тези, избраните, днес не участват в световния експеримент, но те са пренебрежимо малко количество, а Тях ги интересува количеството, на него са заложили.

    Някои от нас днес чакат Антихриста. И с право. Той е там в множеството. Защото там е неразпознаваем. Защото там му се позволява да играе ролята на месия. И той я играе успешно.

    Колко е голямо мнозинството ли? Ами то си е постоянна величина откакто съществува човечеството. Едни 98% множество, маса, народ. На Тях им се отдаде най-сетне да ги обединят в страховете им, за да ги използват. А страхът, както вече знаем, е мощен генератор на енергия, най-мощният. Страхът от нещо, което е далеч по-малко опасно от други подобни съществуващи. Но на Тях им дойде времето да успеят и да действат. Три времена* и половина пише в Откровение Йоаново. Вътре сме. Всички. Еми ще изчакаме! Както е казано, така и ще стане. Ще изчакаме да видим (който успее да види) дали качеството на малцинството ще победи количеството на мнозинството.

*първото време е Ковида, второто е войната, третото ще го изчакаме та да дойде четвъртото по средата




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Оставка няма да има!
16.09.2020 07:59
Оставка няма да има!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eli23
Категория: Други
Прочетен: 676121
Постинги: 332
Коментари: 334
Гласове: 2182
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031