Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2022 09:50 - Невидимите господари
Автор: eli23 Категория: Други   
Прочетен: 1098 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 01.07.2022 09:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Те господстват. Дори без да го осъзнават. Без тях светът е невъзможен. И не само заради продължаването му. Те са истинските господари на тоя свят. Тяхно е поддържането и управлението на невидимите връзки. 
      Дори и най-убедения последовател на логическите връзки знае, че има една неузнаваема област, неподдаваща се на логиката. Колкото и убедено да я отрича, някъде дълбоко в себе си знае, че тя съществува. И още по-добре знае, че там не може да се намесва. Най-вече, защото не знае как, тъй като неговите познания се разминават с правилата на тази незнайна зона. Още по-лошо - той е убеден, че там няма правила. Не за друго, ами защото не му е понятно нищо от това, което я движи и управлява. Но знае, че тази невидимост и неузнаваемост има власт над неговия логически свят. Да, гръмко се цепи, че тя не съществува, но същевременно се опитва да игнорира и обезсили всеки, който вярва в невидимите сили, бликащи от тази зона. Защото са опасни. И те наистина са опасни.
     Опасни са обаче само ако знаят за силата си. А те не знаят, защото хилядолетия са подлъгвани от логиката на този свят и от управителите на този логически свят. Имат някакво знание дълбоооко вътре в себе си. У някои от тях то излиза на повърхността, но желязната логика на днешните управители не ѝ позволяват да покаже истинността си. Да, силата на истинските управители на този свят все още е подтискана, правилата ѝ все още са познати на малцина и се пазят в дълбока тайна. Не им е дошло времето. Тя, тайната не е чак толкова дълбока, но външните условия не позволяват да се разкрие, още по-малко да ѝ се повярва.
     А вярата е необходима за съществуването на каквото и да било в този свят. Вярваме в материята, вярваме в силата на парите, вярваме в силния пол и те ни управляват. Тъй че времето на вярата в силата на истинските управители на този свят още не е дошло. 
    Те не че не ни управляват, управляват ни, но не могат да разгърнат мощта си. Все още. А в тях е доброто и правдата, там е любовта и красотата, там е благодарността и взаимното почитание.    
    Те са много. Те са повече от видимите господари, но самите те все още не са осъзнали силата и мощта си. Такова ни е времето. А иначе всеки от нас недоволства и вижда, че нещо не така, както е добре да е. Но как да е! Кажи-речи никой не знае. Само може би ония, малцината. 
    И макар с незнание и неосъзнатост те все пак господстват над света, защото силата е в тях. Те не знаят, но е в тях. Те вярват в силата на днешните, видимите господари, дори биват управлявани от тях, но въпреки всичко това силата е вътре в тях и времето ще ѝ дойде, защото тази сила е неунищожима и неизчезваща. 
    Без тях, невидимите и незнаещите неосъзнати носители на силата, този свят не може да съществува. Обаче страхът на видимите управители от загубата на контрола над света ги държи на власт. За сега. Всички ние виждаме, че тяхната сила е отслабена, изчерпала се е, те загиват и затова стават агресивни и са нервни. Те с огромни усилия поддържат своята сила, но вече са се изродили. Вижда се.
    А силата на истинските господари е неизчерпаема и когато повярват в собствената си сила и ѝ се подчинят ще управляват и на яве. До момента, в който не решат да подчинят силата на себе си. Тогава ги очаква съдбата на днешните.
    Истината е в подчинението на Силата и вярата в нея. Тогава всяко нещо ще е на мястото си и в хармонията на всичко около него.  



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eli23
Категория: Други
Прочетен: 679165
Постинги: 334
Коментари: 334
Гласове: 2184
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031