Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01 15:09 - Ваксина против педерастия!
Автор: icansing Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 521 Коментари: 7 Гласове:
6

Последна промяна: 27.01 21:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Абе против какво ли не ни „ваксинираха”- полиомиелит, шарка, туберкулоза, морбили, коклюш, хепатит.. Известно е, че в Африка след  полиомиелитната "ваксина" са се пръкнали толкова увредени деца, че няма аналог в историята. Мафията СЗО не си поплюва! Но ние, българите като много устойчива нация-оцеляхме, слава на Бога- и защото сами си произвеждахме лекарствата!


В момента има много поддръжници на НЕ-ваксинационната теория, която може да е обясни за 1 минута с факта, че когато един патоген „се промъква”, Природата е заложила няколко стъпки. Първи контакт- единични частици, които не могат веднага да предизвикат заболяване, но бързо стимулират производството на имунни тела- специфични клетки и тяхната продукция на протеини (имуноглобулини), които са способни да неутрализират на следващ етап „агресора”. Нов и по-мощен контактен етап- още по-силна продукция на споменатите и успешна съпротива от страна на целия организъм. Това е интелигентната Природа, на която следва да се доверим много повече, отколкото на (примитивната) „наука”- тоест, порочна Фармаиндустрия.  Родителите, които са против имунизациите са осъзнати, еволюирали същества а не промити от рекламата на нефелната, изродска „здравна система” мозъчета. Те могат да понесат дори щетите от това си действие (отказ от ясли и детска градина и пр.) но ще бъдат сигурни, че детето им се развива и укрепва по съвършения дизайн на Създателя.

Експерименталната мръсотия, наречена "ваксина" на „Файзер” против абсолютно безвредния и подобен на грипа коронавирус съсипа имунитета и ликвидира милиони бунаци и наивници. Покойният проф. Арне Бургхард доказа, че във всички паренхимни органи настъпва патологична продукция на (чужди на организма) шипови протеини, които блокират нормалната функция и водят до бърза дегенерация и тъканна некроза  (евент. последваща онкогенеза) и разбира се- смърт!

Напоследък се разпространява прекалено много педерастия. Същата е позитивно възприета в традиционно педерастките държави- по оста на „евроатлантизма”, но крайно нежелана и противна за славяните и евроазиатците. Като българи, ние се числим към тези популации- следва да проявим обществената си погнуса и нетърпимост, както и да се опитаме да се защитим с помощта на „науката” от бедствието. Стига вече агресия- вериги, бухалки, винкели, спрейове с лют пипер, хайки за „хюмнета”, преследвания- полицейски протоколи. Всичко се решава с помощта на една инжекция- дълбоко, между закръгленостите от задните „прелести”,  на които извратеното човекоподобие твърде много разчита!

„Файзер” може да прекрати тази социална болест със специално изработена ваксина. Не е важно как и на какъв принцип ще „действа” веществото вътре- може дори да е същата, която ползваха против „коронавирус”. Най-главното е, да спаси обществата от пандемията на ненормалността. Например, след поставянето отначало нищо не се усеща, а месеци след това настъпва бърза гонадна атрофия, деградация и категорична загуба на сексуалната функция. Хормоналната секреция спада и изчезва. Нагонът за педерастки връзки се заличава. След няколко години катамитът изчезва от здравната карта- и от гражданския регистър. Виси за спомен само некролог и ние се кръстим! По волята Божия- амин!


image




Гласувай:
6



1. kvg55 - icansing,
26.01 22:17
Според мен лечението е изключително и единствено оперативно чрез разширяване на "нецензурния канал" до премахване на допирните точки.
цитирай
2. icansing - Факсинираната педалетка dobrodan
27.01 13:57
отгърмя с гръм и трясък към вечните джендърски полета. Там да се оправя на място с малоумните си, глупендерски "коментари".
цитирай
3. morskipesni - Добре се получи,
27.01 20:47
колкото до текста- ОК, понятно. Коментарите показват обаче неразбиране.
цитирай
4. icansing - Тука освен dobrodan няма ли да се позавърти друг педал?
29.01 15:05
При мен е изрядно- предлагам цивилизовано решение, това дето от СЗО го наричат "ваксина срещу Ковид" си е чиста проба ваксина против педерастия. Видяхте ли как работи практичният ум?
цитирай
5. liulina - Мнението ми
07.02 11:54
Напълно съм съгласна. Ако ми е писано да ме бутне камион, камион ще ме бутне. Обаче да ваксинирам детето си с някаква неизвестна консистенция и да се меся по този начин в съвършеното Божия творение си е направо признак на тъпоумие от моя страна. Освен това в библията е казано "който се страхува за живота си, той ще го загуби". Може да не е буквално, губи го като непрекъснато мисли за това. Той не живее.
цитирай
6. morskipesni - Тук иде реч за популярната в БГ максима "Свобода или смърт".
09.02 13:07
Тоест- ако НЕ ЖЕЛАЕШ да бъдеш свободен (от манипулации, натяквания, ТВ-промивки на съзнанието, насаждан страх и др. ) - то ти си обречен, ЩЕ УМРЕШ! Ето значението, за тия които се почесваха!
цитирай
7. icansing - За мръсната "Фарма" -отделно в други постинги. Сега зреят!
09.02 13:26
Толкова гнусно нещо няма друго под слънцето- с изключение на "Федералния резерв".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: icansing
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 58071
Постинги: 93
Коментари: 363
Гласове: 135
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930