Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2020 22:31 - Връзките. Мрежата.
Автор: eli23 Категория: Технологии   
Прочетен: 975 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Човешките взаимоотношения, връзките помежду ни. Всеки от нас е свързан с много хора. Мрежа. Глобална мрежа от връзките на нашите взаимоотношения. Тези връзки са съставени от енергия, от нашата енергия, енергията на нашите емоции, на нашите мисли, на нашите чувства. Има здрави връзки - нерушими. Има и временни такива - хилави, нетрайни. Здравите, нерушими връзки са конструкцията, върху която идват и си отиват онези, временните. Здравата връзка не предполага роднинство или друга даденост. Тя се създава здрава и такава остава докато сме тук. А сигурно и след това. Нали ви се е случвало с човек, с когото не сте се срещали с години да се чувствате сякаш до вчера сте били заедно. Здрава енергийна връзка.

    Енергията на нашите взаимоотношения поддържа живота ни. Какво е човека без другите? "Uno christiano, nullo сhristiano", казват светите отци - "един християнин не е християнин". Християнството се изразява в общението, в енергийните връзки между членовете му. Христос ни учи, че Бог е в общуването.

    Енергийната мрежа, която ни държи живи. Животът на земята се крепи на нея. Какъв живот би имало, ако няма връзка между хората!

    Има хора с по-мощна енергия - хора дейни, хора успели, изтъкани от добронамереност. Тези хора излъчват, те зареждат. Бидейки с тях поемаш от тяхната мощ, защото те я генерират. Има и други - бездейни, пасивни, изсмукващи. Такива хора рушат връзките, не ги създават. Дейните хора поддържат живота на планетата.

    Сещате ли се за алтернативната мрежа около Земята - тази на ИН комуникациите? Тя също е енергийна. Тя също генерира енергия. Всички ние я поддържаме с нашите ИН устройства, даже все по-често за сметка живото общуване, за сметка на другата комуникация, дадена ни свише. Дълго време се чудих за ролята на маските. Ами те възпрепятстват пълноценната комуникация и провокират тази в ИН.

     Алтернативната мрежа на нашата естествена се явява конкуренция за енергията на човечеството. Неразумно ми се вижда тази алтернатива да се надява на победа, но засега влага огромни усилия и ресурси за това. Бива управлявана от околоземна орбита подобно на Бог от небесата. Убедена съм, че е неконкурентноспособна, но засега с помощта на страха от съвременния вирус таи своята надежда.

    Откакто се заговори за този вирус ИН отслабна рязко. Ще рече тая мощна енергийна мрежа започна да се източва. Докато ние си мислим, че са я създали единствено да ни взимат парите за нашето комуникиране излиза, че чрез нашето комуникиране се поддържа нещо много по-грандиозно. С други думи някой иска да се прави на Бог. Не мисля, че ще успее, но полага огромни усилия.

    Когато NASA (Илън Мъск) изведе в орбита от втория си опит совалката с двамата астронавти на 30.V.2020г. ИН изведнъж се отпуши, щото беше изключително тегав от началото на Корона-кризата. Когато CASC (китайската NASA) изстреля совалката си на 4.IX.2020г. ИН-та заби отново и продължава да е лош. Излиза, че едните освобождават, а другите заробват енергийните ИН ресурси. Китайците отнемат, а американците възстановяват. Третата световна война не се води в пушки и бомби. Не съм фен на американците, не! Казано в духа на Холивуд, свидетели сме на борба на доброто със злото. Детските приказки продължават в живота. А там доброто винаги казва последната дума.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eli23
Категория: Други
Прочетен: 679288
Постинги: 334
Коментари: 334
Гласове: 2184
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031