Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2020 17:28 - Те
Автор: eli23 Категория: Политика   
Прочетен: 444 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 26.07.2020 22:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    В досегашната история на човечеството има ли подобен случай?!? - да бъде затворен целия свят, да бъдат принудени хората да се затворят доброволно в домовете си и да се страхуват от общуване. Заслужава почитание този, който го е замислил и осъществил. Планът заработи. Но работи благодарение страха на хората. А кой би действал посредством страховете на другите?!?
    И този страх от общуване...Господ е в общуването, във връзките, в комуникацията. А болестта е пък в дишането. В дъха, в духа, в Светия Дух. Дали наистина не започнаха последните времена?
    Тези, които сега управляват световните процеси знаят, че целта не са парите, както мнозина сега си обясняват създаденото световно положение. Не! Те пари имат. Те знаят, че парите са средство за нещо много по-ценно от самите пари. Колко от нас, потърпевшите, подозират, че не парите са целта. До такава степен парите са станали център на живота ни, че не можем да си представим, че е възможно да се вършат такива грандиозни неща по някаква друга причина. Иди убеди някой, че има нещо по-ценно от парите. И Те го знаят. И затова успяват.
    Комуникациите. Изземват ги. От кого? От Него. Е! Опитват се да ги изземат.
    Господ живее чрез нашата любов, Те живеят чрез нашия страх. Любовта материализира. Страхът - също.
    Когато имаме любовта на другите сме силни и енергични. Когато всяваме страх си мислим, че сме силни. Като нямаме любов, прибягваме до въздействието на страха. Любов имат тези, които умеят да дават любов. Чрез страх работят тези, които се страхуват, затуй вярват в силата на страха, защото я познават.
    Колкото повече хора ни даряват любовта си, толкова по-силни и успешни сме.
Те ги знаят тези неща. Но явно любовта им не е силното им звено. А се нуждаят от енергията на любовта. Но не знаят как да я получат, не го умеят това. Страхът също върши работа. А Те знаят, че силата на любовта е по-голяма от тази на страха. Но също знаят, че днес хората са по-скоро уплашени, отколкото обичащи. И за всеки случай ги уплашиха още повече с нелечимия вирус. Всеобщият страх е налице. Ограничават любовта с предпазните мерки за болестта. Намаляваме любовта и увеличаваме страха.
    Земната енергия е константа. Божествената?!? Също. Увеличаването броя на населението намалява индивидуалната енергия на човека. Обединението върши работа, но в страха си се обединяваме по-успешно, отколкото в любовта си.
    В България протестираме. Но не от страх. Българските протести дали са част от плана им или ги изненадахме!?! Мисля, че не е първото.
    От доста години (20-30) на върха на държавите постепенно се поставиха подкупни, управляеми личности. Простотията, т.е. подкупността, съсредоточието им в парите и липсата на достойнство са търсените качества. Има ги.
    Толерирането на хомосексуалността какво е? Лесна управляемост на база сексуални страсти.
    Тази световна война е за управлението на световния сървър, оня дето лети горе, в орбита. Управление на комуникациите в целия свят. А нас хората този вид комуникации ни лишава от Бога помежду ни. Целта е отслабване на Бога. Отдавна се работи по въпроса и то успешно.
    Те знаят, че не могат да победят Бога, но целят да отделят колкото се може повече хора от Него. Със страха от вируса дали се увеличиха вярващите в Божията сила? Или по-скоро обратното.
    И непоклатимата вяра в това, че всичко, което се случва, каквото и да е то, е за пари. С тази вяра целта е невидима. Никой не я търси, щото, те парите, нали...
    Маските?!? Не знам! За тях не се сещам. За видимото поддържане на страха. Да не забравим и за миг за дебнещата опасност. Страхът е нужен. И силен. И действен.
    Кои са те? Дали са 13-те богати фамилии? Дали някоя от двете световни икономики. Не, световните икономики не са обединени, в противоборство са. Третата, дето се мъчи да ги догонва и тя не е с нито една от двете. Който и да е добре почна. Ще видим как ще свърши. Все пак започнаха да се случват и непредвидени неща. Ние сме зрители, при това потърпевши. В началото сме. Не мисля, че скоро ще свърши. Освен, ако не се обърнем към силата на доброто и любовта и да пренебрегнем страховете си, па макар и да засягат собствения ни живот. Така или иначе все някога ще се мре, нека поне да е в доброто и в любовта, не в страха и отчуждението. Нека сме на страната на Доброто. А то, Доброто, не действа чрез страх.
    Господ го допусна, значи и Той си има своя план. Не ни е лесно, но сигурно си го заслужихме. Всеки от нас. Не всички заедно, а всеки от нас си го заслужи!!! 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. elizabethborislavova - няма конспирация, разберете го
26.07.2020 20:53
Живеем в последното време, времето на язвите. Скоро ще дойде възкресението. Това е една от язвите, допусната е от Бога. А че някой може да се възползва от определени възможности и това е така.
цитирай
2. barin - Здравей, Ели. Прави ми впечатле...
26.07.2020 21:23
Здравей, Ели. Прави ми впечатление, че в много държави лидерите си осигуряват дълго управление, като променят законите. Такова нещо да се ограничават хората никога не е било. Имало е чумни и други епидемии, но не е имало ограничения. Може би в началото управляващите не знаеха как да постъпят.
Поздрави!
цитирай
3. eli23 - Всичко е според Божията воля. Не ли? ...
29.07.2020 08:40
[quote=elizabethborislavova] Всичко е според Божията воля. Не ли? И не е допусната, всичко си е в Божия план. Абсолютно всичко. И "конспирациите", и "язвите", и "възползването от възможностите" ... и Възкресението. Апропо, то скоро ли ще е?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: eli23
Категория: Други
Прочетен: 693410
Постинги: 350
Коментари: 334
Гласове: 2202
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930